eventfinder.dk
Pølsevognsudlejning
 
Fodboldgolf
 
Perlefremstilling
 
Komikerunderholding
 
Mobilbar
 
Bowling
 
Festmusik
 
 
  Vlg by  
  Vlg eventkategori  
Vlg event type
  Eventinfo  
 


KageButikken I/S - Kagekursus

Tilbage                     Print     Tip en ven
kagekursus foodstyling polterabend tøseaften kagebutikken chokolade foredrag kagedekorationskursus chokoladefremstilling albertskagekursus foodstyling polterabend tøseaften kagebutikken chokolade foredrag kagedekorationskursus chokoladefremstilling albertskagekursus foodstyling polterabend tøseaften kagebutikken chokolade foredrag kagedekorationskursus chokoladefremstilling albertskagekursus foodstyling polterabend tøseaften kagebutikken chokolade foredrag kagedekorationskursus chokoladefremstilling alberts

Vi udbyder i år kurser i sprøjtglasur, mange forskellige kurser i dekorfondant - både emnerelaterede og grundkurser og i sugarcraft - blomstersukker kunst.

SELVE KURSERNE
Kurserne er tilrettelagt således, at de både henvender sig til begyndere, der ønsker at lære de grundlæggende teknikker og til øvede, der ønsker at bygge videre på allerede kendt viden. Har du f.eks. allerede kendskab til nogle af vores produkter fra andre steder, så er det måske ikke nødvendigt for dig at starte med et basiskursus, men kan allerede går videre til næste trin. På kurserne lærer du teknikker som endnu ikke kendes i fagskolerne i Danmark.

På hvert kursus vil alle værktøjer være tilrådighed samt råvarer. Dette indgår i kursusgebyret. Det er desuden ingen købstvang af vores produkter efter kurserne. Kursusstedet vil være i vores butik på Roholmsvej 15, 2620 Albertslund.

Kurser på Lolland/Falster, Fyn og Jylland arrangeres løbende, så hold øje med kursusoversigten, hvor det vil fremgå.

POLTERABEND
Vi kan også arrangere polterabends, eller kurserne som homeparties, så hvis du/I kan samle 6-8 personer, kommer vi med glæde ud til en garanteret hyggelig og lærerig aften.

Sig venligst at du har fundet eventen via Eventfinder
Adresse: Telefon:
E-mail og Web
KageButikken I/S
Roholmsvej 15
2620 Albertslund
+45 4824 6048
+45 2617 0973

www.kagebutikken.dk


Andre aktiviteter fra KageButikken I/S

Chokoladeforedrag
ChokoladeforedragChokoladefremstilling
ChokoladefremstillingBryllupskager
BryllupskagerBryllupskagepyntning
BryllupskagepyntningBagekursus
BagekursusHavkajak
 
Sejlbådssejlads
 
Indendørs Golfsimulator
 
Fotosession
 
Chokoladefremstilling
 
Bryllupsmenu
 
Golf