eventfinder.dk
Bryllupsbilleder
 
Ridning
 
Paintball
 
Bungeerun
 
Afrikansk Dans
 
Pølsevognsudlejning
 
 
  Vlg by  
  Vlg eventkategori  
Vlg event type
  Eventinfo  
 


Nanovision.dk - Musikvideo

Tilbage                     Print     Tip en ven
CD indspilning musikvideo Nanovision.dk Tony Andersen Herning brudevals polterabend virksomhed event finder teambuilding firma fCD indspilning musikvideo Nanovision.dk Tony Andersen Herning brudevals polterabend virksomhed event finder teambuilding firma fCD indspilning musikvideo Nanovision.dk Tony Andersen Herning brudevals polterabend virksomhed event finder teambuilding firma fCD indspilning musikvideo Nanovision.dk Tony Andersen Herning brudevals polterabend virksomhed event finder teambuilding firma f

Har du en ven eller veninde der skal giftes, var det måske en rigtig god idé med en CD indspilning i et rigtigt lydstudie.

Til disse arrangementer er der "latter-garanti" og det stakkels offer er nødt til at vise sine evner som sanger eller sangerinde - til stor glæde for publikum.Det foregår typisk på den måde, at man på forhånd aftaler med studiet, hvilket nummer man vil indspille.

Nanovision.dk sørger så for alt det praktiske, således man bare møder op i en flok på selve dagen og indspiller sang og musik.Arrangementet tager ca 1 - 1½ time, og efter endt "session" laves der en master-CD, som sendes til en aftalt adresse. Det er også muligt at få CDén senere på dagen ved afhentning. Aftal evt. med studiet hvad i ønsker.

Det er også muligt at få lavet et CD-cover samt en egentlig produktion på fx 50 - 100 eksemplarer. Dette er dog til en merpris.

Der er plads til 12 - 15 personer i studiet. Er man flere er det også muligt. Forhør nærmere.

Sig venligst at du har fundet eventen via Eventfinder
Adresse: Telefon:
E-mail og Web
Nanovision.dk
Bredgade 50
7400 Herning

+45 2022 1629

www.nanovision.dk


Andre aktiviteter fra Nanovision.dk

CD indspilning
CD indspilningIcebreaker
 
Festmusik
 
Musikvideo
 
Sumobrydning
 
Bryllupsmenu
 
Ansigtsbehandling