eventfinder.dk
Massage
 
Rollespil
 
Stjernetræf
 
Tryllekunstner
 
Bryllupsmenu
 
Kostumer og Udklædning
 
Veteranbilkørsel
 
 
  Vlg by  
  Vlg eventkategori  
Vlg event type
  Eventinfo  
 


KageButikken I/S - Bagekursus

Tilbage                     Print     Tip en ven
kagepynt bryllupskage kagekursus foodstyling polterabend kagebutikken foredrag kagedekoration monika funder bonde albertslundkagepynt bryllupskage kagekursus foodstyling polterabend kagebutikken foredrag kagedekoration monika funder bonde albertslundkagepynt bryllupskage kagekursus foodstyling polterabend kagebutikken foredrag kagedekoration monika funder bonde albertslundkagepynt bryllupskage kagekursus foodstyling polterabend kagebutikken foredrag kagedekoration monika funder bonde albertslund

Vi udbyder i år kurser i sprøjtglasur, mange forskellige kurser i dekorfondant - både emnerelaterede og grundkurser og i sugarcraft - blomstersukker kunst.

SELVE KURSERNE
Kurserne er tilrettelagt således, at de både henvender sig til begyndere, der ønsker at lære de grundlæggende teknikker og til øvede, der ønsker at bygge videre på allerede kendt viden. Har du f.eks. allerede kendskab til nogle af vores produkter fra andre steder, så er det måske ikke nødvendigt for dig at starte med et basiskursus, men kan allerede går videre til næste trin. På kurserne lærer du teknikker som endnu ikke kendes i fagskolerne i Danmark.

På hvert kursus vil alle værktøjer være tilrådighed samt råvarer. Dette indgår i kursusgebyret. Det er desuden ingen købstvang af vores produkter efter kurserne. Kursusstedet vil være i vores butik på Roholmsvej 15, 2620 Albertslund.

Kurser på Lolland/Falster, Fyn og Jylland arrangeres løbende, så hold øje med kursusoversigten, hvor det vil fremgå.

POLTERABEND
Vi kan også arrangere polterabends, eller kurserne som homeparties, så hvis du/I kan samle 6-8 personer, kommer vi med glæde ud til en garanteret hyggelig og lærerig aften.

Sig venligst at du har fundet eventen via Eventfinder
Adresse: Telefon:
E-mail og Web
KageButikken I/S
Roholmsvej 15
2620 Albertslund
+45 4824 6048
+45 2617 0973

www.kagebutikken.dk


Andre aktiviteter fra KageButikken I/S

Chokoladeforedrag
ChokoladeforedragChokoladefremstilling
ChokoladefremstillingKagekursus
KagekursusBryllupskager
BryllupskagerBryllupskagepyntning
BryllupskagepyntningFestmusik
 
Festmusik
 
Musikalsk event
 
Stuntshow
 
Glaskunst
 
Mobilbar
 
Ansigtsbehandling