eventfinder.dk
Icebreaker
 
Tai Chi/Taiji undervisning
 
Festlokaler
 
Bryllupsmenu
 
Vandski
 
Stuntshow
 
 
  Vlg by  
  Vlg eventkategori  
Vlg event type
  Eventinfo  
 


Life of joy - Erotisk dans (For kvinder)

Tilbage                     Print     Tip en ven
Erotisk dans For kvinder life of joy københavn brudevals polterabend virksomhed event finder teambuilding firma fest fødselsdag Erotisk dans For kvinder life of joy københavn brudevals polterabend virksomhed event finder teambuilding firma fest fødselsdag Erotisk dans For kvinder life of joy københavn brudevals polterabend virksomhed event finder teambuilding firma fest fødselsdag Erotisk dans For kvinder life of joy københavn brudevals polterabend virksomhed event finder teambuilding firma fest fødselsdag

Erotisk dans:

- Er smukt og sensuelt. Vi er alle forskellige og vi bør sætte pris på os selv og vores individualitet. For du får her mulighed for at opleve følelsen af, at ægte skønhed virkelig kommer indefra. Inde fra dig.

- Sammen laver vi nogle øvelser og dernæst "prøver du dem på" og gør dem til dine egne. I løbet af kort tid kommer du til at stole på at du selv kan sætte øvelserne sammen som du vil.

- Handler om glæde og om at give sig selv lov til at nyde.

Erotisk dans:
- Er ikke strip- eller pornoagtigt. Der er kun kvinder til stede, alle har almindeligt træningstøj på og det foregår så vidt muligt med lukkede øjne!

- Er ikke endnu en færdighed, som du skal mestre for at blive accepteret i mænds/samfundets/naboens øjne. Du er fuldstændig skøn som du er i forvejen!

- Er ikke en konkurrence. Du skal ikke se lækker ud eller præstere for andre. Du skal gøre det for din egen skyld - og fordi det er sjovt!

Sig venligst at du har fundet eventen via Eventfinder
Adresse: Telefon:
E-mail og Web
Life of joy

København
+45 2711 7501
+45 5085 2537

www.lifeofjoy.dk


Andre aktiviteter fra Life of joy

Lap dance undervisning
Lap dance undervisningDanseundervisning
DanseundervisningWild Wild Vest Shooting
 
Festmusik
 
Mavedans
 
Segway
 
Vandski
 
Fotosession