eventfinder.dk
Pilates
 
CD indspilning
 
Gastronomisk Teambuilding
 
Lej et veterantog
 
Festudklædning
 
Lej et veterantog
 
 
  Vlg by  
  Vlg eventkategori  
Vlg event type
  Eventinfo  
 


Nanovision.dk - CD indspilning

Tilbage                     Print     Tip en ven
CD indspilning musikvideo Nanovision.dk Tony Andersen Herning brudevals polterabend virksomhed event finder teambuilding firma fCD indspilning musikvideo Nanovision.dk Tony Andersen Herning brudevals polterabend virksomhed event finder teambuilding firma fCD indspilning musikvideo Nanovision.dk Tony Andersen Herning brudevals polterabend virksomhed event finder teambuilding firma fCD indspilning musikvideo Nanovision.dk Tony Andersen Herning brudevals polterabend virksomhed event finder teambuilding firma f

Har du en ven eller veninde der skal giftes, var det måske en rigtig god idé med en CD indspilning i et rigtigt lydstudie.

Til disse arrangementer er der "latter-garanti" og det stakkels offer er nødt til at vise sine evner som sanger eller sangerinde - til stor glæde for publikum.Det foregår typisk på den måde, at man på forhånd aftaler med studiet, hvilket nummer man vil indspille.

Nanovision.dk sørger så for alt det praktiske, således man bare møder op i en flok på selve dagen og indspiller sang og musik.Arrangementet tager ca 1 - 1½ time, og efter endt "session" laves der en master-CD, som sendes til en aftalt adresse. Det er også muligt at få CDén senere på dagen ved afhentning. Aftal evt. med studiet hvad i ønsker.

Det er også muligt at få lavet et CD-cover samt en egentlig produktion på fx 50 - 100 eksemplarer. Dette er dog til en merpris.

Der er plads til 12 - 15 personer i studiet. Er man flere er det også muligt. Forhør nærmere.

Sig venligst at du har fundet eventen via Eventfinder
Adresse: Telefon:
E-mail og Web
Nanovision.dk
Bredgade 50
7400 Herning

+45 2022 1629

www.nanovision.dk


Andre aktiviteter fra Nanovision.dk

Musikvideo
MusikvideoPolterabend
 
Sommerfest
 
Vandski
 
Fotosession
 
Havkajak
 
Festudklædning